humanitarna akcija za glinu

Razmišljate kako razviti ili unaprijediti timski rad Vašeg tima te dodatno povećati razinu zadovoljstva i zajedništva?

Ne govorite molim dvaput! Tu smo i spremni pomoći.  😊

Udruga mladih i humanitarnih ljudi Rotaract Split Novi u suorganizaciji sa udrugom Rotary Split Novi održava humanitarni kulinarski team building za Vas i Vaš tim.

Što je humanitarni kulinarski team buildng?

„Večera podmazuje biznis“ izreka je slavnog suca William Scotta, a dobra hrana je kao glazba koju možeš okusiti, boja koju možeš omirisati. Samo trebaš je biti svjestan, zaustaviti se i uživati u njoj.

Pripravljanjem gurmanskih i slasnih jela u suradnji s Vašim timom te uživanje u plodovima napravljenog uz  degustaciju najboljih vina razvijate timski duh i zajedništvo kroz jedinstven način i iskustvo. Pružite si nezaboravan doživljaj izrade jela uz iskusne chefove i kuhare a otkriti ćemo par koristi kulinarskog team buildinga:

  • Izvrsnu atmosferu
  • „Tips and tricks“ i male tajne kuhanja vrhunskog chefa i kuhara
  • Profesionalnu kuhinju uz pribor dostojan najvećih kuhara
  • Izrada i kuhanje 3 slijeda gurmanskih jela uz vrhunsko vino
  • Fotografije za pamćenje
  • Danska Hygge filozofija gdje zajedničko kuhanje pomaže izgradnji socijalizacije i jačanju timskog duha (znanstveno dokazano! 😊 )
  • ne trebate prati suđe, zbog tog smo mi tu 😊

Zašto naziv humanitaran?

Osim svih navednih koristi, sudjelovanjem u ovom načinu sinergije Vašeg tima radite i najveću korist a to je dobro djelo i humanitarstvo. Sudjelovanjem pružate osmijeh na lica Vašeg tima,  a donacijom pružate i najveći osmijeh jedne obitelji iz Gline čija kuća je trenutno neupotrebljiva uslijed prošlogodišnjeg razornog potresa. Pomozite da udruženim snagama osiguramo dostojanstvenu sadašnjost i osvjetlimo budućnost obitelji kojoj je to potrebno.

Ok, gdje i kada se održava i kako da se prijavimo?

Humanitarni kulinarski team building održava se u prostorijama i kuhinji gastronomskog odjela Visoke škole Aspira pod budnim okom vrhunskog i vrijednog chefa Nikše Bobana i kuhara koji će Vam u svakom trenutku priteći u pomoć u izradi i kuhanju. Više o izgledu kuhinje Visoke škole Aspira na https://www.aspira.hr/virtualna-setnja/ i odaberite Culinary Cabinet. 😊

Termin održavanja humanitarnog kulinarskog team buildinga je 19.11.2021.g. od 16:00h u Splitu, na adresi Domovinskog rata 65.

Termin održavanja humanitarnog kulinarskog team buildinga je 25.11.2021.g. od 11:30h u Zagrebu, na adresi Heinzelova 62.

Prijave zaprimamo na info@rotaractsplitnovi.hr ili pozivom na kontakt broj 091/591-5870. Za sve ostale upite stojimo Vam na raspolaganju.

POSEBNA NAPOMENA ZA KRAJ za akciju u Splitu!

Vrli i vrijedni kuhari Visoke škole Aspire će napraviti dovoljan broj jela istog slijeda za večeru prema beskućnicima pod okriljem udruge Most. Sudjelovanjem u ovom konceptu team buildinga činite dobro djelo-duplo!

Hvala još jednom na pruženom vremenu i veselimo se Vašem odgovoru!
Vaš Rotaract i Rotary Split Novi tim 😊