Trenutno pregledavate Humanitarni pub quiz – “Amo ća na kviz!”

Humanitarni pub quiz – “Amo ća na kviz!”

  • Kategorija objave:blog
  • Vrijeme čitanja:5 min. čitanja
Dragi naši, organiziramo PUB QUIZ i nagradnu lutriju s ciljem pružanja pomoći mladoj obitelji Boban iz Prugova, koja je 26. veljače uslijed stravičnog događaja pretrpjela tragične posljedice.
Požar koji je izbio u njihovom stanu tog kobnog dana, u samo nekoliko trenutaka, pretvorio je njihov dom u pepeo te odnio život jedne trudne mlade majke. Tridesetjedno godišnja majka Sanja Boban preminula je u bolnici nakon tjedan dana teške borbe s ozljedama zadobivenim u nesreći te za sobom ostavila trogodišnjeg dječaka i sada samohranog oca koji se još uvijek bori za život.
Pub quiz „Općeg znanja“ i nagradnu lutriju organiziramo u suradnji s caffe barom Štacija, a održati će se u SUBOTU, 9.4.2022. u @caffe_bar_stacija s početkom u 20:00h. 🥳🕗💡
Nagrade za natjecanje u pub kvizu:
1. mjesto: 4 x poklon bona Wolt dostava u iznosima po 200 kn
2. mjesto: 4 x pizze u konoba pizzeria Split
3. mjesto: 4 x poklon bona Dobar tek dostave u iznosima po 100 kn
Osvojite vrijedne nagrade u lutriji‼️
• Dva noćenja za 2+2 osobe u Sutivanu, Brač u Guest House Lidija
• Noćenje za dvoje uz polupansion u hotelu Borovik, Tisno
• Poklon bon A kategorija u autoškoli AMK Split
• 2x izbjeljivanje zubi i 2x čišćenje kamenca i pljeskarenje u Dental Clinic Pelivan Zambarlin
• 2x sportska masaža u Centar za masažu i manualnu terapiju Skelin, te mnoge druge
Kotizacija za sudjelovanje u kvizu iznosi 50kn po timu, a cijena listića za lutriju je 20kn. Timovi mogu biti od 2 do 4 osobe. Rezervacije na broj 091/603-0566.
Nadamo se što većem Vašem odazivu jer sav prikupljeni novac bit će uplaćen za pomoć obitelji Boban- Nešić. Svjesni smo da ništa ne može izbrisati njihovu bol i da je ono što su izgubili nenadoknadivo, ali nadamo se da ćemo prikupljanjem novčanih sredstava, a koji bi bili upotrijebljeni primarno za popravljanje materijalne štete nastale u njihovu domu, barem malo olakšati ovu neizmjerno tešku situaciju u kojoj su se zatekli.
Ukoliko i Vi želite uplatiti financijsku donaciju za ovu obitelj to možete učiniti direktno na poseban donacijski račun otvoren preko udruge “Sveti Jeronim” na koji se mogu uplatiti donacije za obitelj Boban-Nešić: HR71 2340 0091 5111 78926; Swift code: PBZGHR2X.
i vidmo se na kvizu 😉